18 augusti 2014
18:45

Lindås/Långasjö

Referat: Madesjö IF - Lindås/Långasjö

En svår bortamatch som vi vinner med 4-1 efter 2-0 i paus. Vi började matchen bra och fick igång rörelsen och passningsspelet. I 8:e minuten gör vi 1-0, hörna från Zoran som Sebbe nickar in snyggt. Vi fortsätter spela på och 2-0 målet var riktigt bra där Malmqvist och Coffe kombinerar sig fram på vänsterkanten och på inspelet håller sig Isak framm och trycker in bollen. Madesjö jobbar sig in i matchen, spelar rakt och kompromisslöst och gör det bra. De tar över initiativet och börjar skapa chanser och då får David briljera i målet med ett par riktigt vassa reflexräddningar.
I andra halvlek böljar det fram och tillbaka och i 58:e minuten kommer reduceringen till 1-2. Vi replikerar omgående och på en ny hörna från Zoran nickar Kim in 3-1 målet. Fem minuter senare gör sen Linus 4-1 på en underbar omställning, läckert serverad av Håkansson. Madesjö satsar givetvis fullt framåt och flyttar fram folk, Sebbe får sitt andra gula kort med kvarten kvar men vi håller undan och skapar samtidigt några ruggiga omställningar med bla stolpskott och frilägen.
En skön seger där vi verkligen fick kämpa in i slutet. Extra beröm till David som spelar med ett lugn i målet, Coffe och Dan.